laasesmed-kobenhavn.dk
laasesmed-kobenhavn.dk

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hjemmet danner rammer for familien og for tryghed. Der er almindelig kutyme at vi her i danmark føler tryghed ved at kunne låse hoveddøren, også selvom vi er hjemme. Sydpå, i f.eks. Frankrig og Spanien låser man nærmest aldrig dørene. En nyere teknologi hvor det er muligt at se om døren er låst, via mobilen, bliver det nye.

Du kender det sikkert. Tiden om morgenen flyver afsted og vi skal alle nå at gøre os klar til en lang arbejdsdag. Vi skynder os ud af døren, får sat barnet i autostolen og kører mod institutionen. Vi skynder os og sætte barnet af og afsted mod jobbet. Undervejs kommer du i tanke om, “låste jeg hoveddøren?” og bliver nødt til at vende om og køre hjem og tjekke. Dette scenarie er snart historie, da det nu er muligt at tjekke om hjemmets hoveddør er låst, via mobiltelefonen.

Din dør er på internettet

En af de store spillere inden for intelligente døre er Bekey, som er en elektrisk motor som erstatter vrideren (den du drejer for at åbne og låse døren). Bekey fungere med teknologien bluetooth og kan altså tilgås via wifi. Motoren fungere ved at den drejer låsepinden, via signaler fra bluetooth fra f.eks. mobiltelefonen. En af de mange andre smarte ting ved en intelligent lås, er at man kan give folk adgang i en tidsbegrænset periode, og derefter ophæve deres adgang. Det kunne f.eks. være rengøringshjælp eller håndværkerbesøg. Der findes mange forskellige former for intelligent låse til hjemmet og mange af løsningerne kan man faktisk selv installere. Mange folk føler sig dog ikke så sikre ved selv at udskifte låse og den slags, så derfor vil en låsesmed være at foretrække. Hvis du er fra øst Danmark, nærmere København, kan du med fordel tage fat i københavns låseservice, som har stor erfaring at installere intelligente låse i de danske hjem

EFTERLAD ET SVAR