Penge kan splitte familier

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er flere måder, hvorpå du kan glæde din familie. Hvis du ønsker at glæde dine børn, skal du købe noget nyt legetøj, eller nogle gange kan slik en fredag aften være det ene element, der hedder hele ugen. Skal du gøre din partner glad, behøver der heller ikke gøres en hel masse. Nogle gange kan lidt chokolade til fruen eller en god flaske rødvin en tirsdag aften til manden være lige sagen.

Hvis du vil gøre noget godt for dine forældre eller bedsteforældre – alt afhængig af hvor gamle de er, naturligvis – så skal du købe et par kompressionsstøvler til dem. Det er en slags maskine, som sikrer, at benene får det korrekte blodomløb, og den sikrer samtidig, at restitutionen i benene også forbliver i orden. Er dit familiemedlem derfor udsat af den ene eller anden grund, kunne denne kompressionsmaskine være et rigtig fornuftigt køb. Har du ikke lige pengene til en kompressionsmaskine, hvilket kan være lidt af en udgift, der ikke normalvis bruges til fx mors- eller fars dag, så kan du også glæde de ældre med langt mindre. En gave eller lille ting, hvor der er en sød tanke bag, er ofte mere end nok, hvis du skal glæde dine forældre eller bedsteforældre.

Men kender du så det, hvor I skal blive enige om, hvor meget du og dine familiemedlemmer skal give gaver for? Uheldigvis kan penge ofte være noget, der kan splitte familier fuldstændig fra hinanden. Derfor bør man, hvis det ellers er muligt, forsøge at afdække et præcist beløb, som begge parter har mulighed for at betale. Ellers kan man risikere at ende i en situation, hvor en part bliver jaloux, og en anden part føler sig overset. Så går det sjove altså lidt af at give hinanden gaver, hvis man ender med at blive uenige om tingene.

EFTERLAD ET SVAR