Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Er du nået til det punkt i dit liv, hvor du er så heldig at skulle giftes? Det er en rigtig stor dag, der kræver en hel masse planlægning og koordinering. Der er så meget at tænke på, og det kan tage mange måneder at planlægge sådan en dag. Hvad er egentlig vigtigt at huske?

Lokationen

Først og fremmest er det vigtigt at finde den helt rigtige lokation til brylluppet. Måske I har en speciel knytning til et bestemt sted, eller måske I er helt åbne for alt. Beslut jer for om det skal være helt til den mere klassiske side, eller om I vil prøve noget lidt anderledes. Hvis ikke I allerede har et sted i tankerne, kan I f.eks. holde et flot bryllup i klitplantagen.

Bordplanen

En anden vigtig ting er at få styr på bordplanen. Den kan ikke være helt tilfældig, hvis I vil få skabt den bedste stemning på dagen. Sørg for, at alle så vidt muligt sidder med nogle, de kan med eller har mulighed for at lære at kende. Det er ikke i dag, I skal udfordre mormor og onkel, som ikke snakker sammen, til at sidde ved siden af hinanden. I dag skal dagen bare nydes, og det bliver bedst gjort af alle, hvis alle føler sig godt tilpas.

Maden

Maden skal der naturligvis også tages stilling til. Måske I igen har nogle klare idéer om, hvad I ønsker jer. Så skal I selvfølgelig bare have ført det ud i livet. Hvis I er helt på bar bund, så få en god snak med dem, som skal stå for at lave jeres mad og vær sammen om at planlægge den perfekte menu.

Vigtigst af alt

I sidste ende er det vigtigste, at I nyder dagen sammen, og at I får en dag, I aldrig vil glemme.

EFTERLAD ET SVAR