Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Den danske sommer er ikke, hvad den har været – og selvom den netop er ved at gå på hæld, så er det ikke meget, vi har set til sommervejret. Derfor er der nok mange, der allerede længes efter ferie, sommer og sol. Heldigvis for dem, er der ikke lang tid til efterårsferien. Her får I et par gode tips til, hvordan I kommer billigt til udlandet i efteråret.

Planlæg selv i stedet for at tage på charter

Det kan ofte være dyrt, hvis du vælger en charterrejse. Mange gør det alligevel, fordi det ikke kræver så meget planlægning. Du skal blot bestille din rejse, og så sørger det rejseselskab, du vælger, for flybilletter, booking af hotel samt kørsel til og fra hotellet til lufthavnen. Det bliver ikke nemmere, men det kan sagtens gøres billigere, hvis du selv planlægger din rejse.

Find et hotel på Hotels.com eller Airbnb. Det kan gøres billigere, end man umiddelbart skulle tro. Flybilletterne skal du købe i god tid i forvejen, hvis du vil være sikker på, at du får dem til den billigste pris.

Rejs fra Tyskland

Et trick, der ikke er så mange, der kender, er at rejse fra Tyskland. Her er det som regel billigere end at rejse fra Danmark. Det kan især betale sig i industriferierne, hvor det generelt er dyrere at rejse fra Danmark. Derfor bør du overveje, om det ikke er en mulighed at rejse fra Tyskland, hvis du gerne vil på en billig rejse.

Tag på en afbudsrejse

Der er mange afbudsrejser, men her handler det om at have is i maven. Især hvis I er en hel familie, der skal afsted, er det en god idé, hvis I vælger at finde én i god tid. Problemet med afbudsrejser er imidlertid, at det er svært at finde én, der passer lige til netop jeres behov.

EFTERLAD ET SVAR