Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

I nogle familier kan det være svært at finde råd til at få det hele til at køre rundt. Især når det kommer til fornøjelse, er det ikke altid, der er penge. Men faktisk kan man få flere penge mellem hænderne, hvis man ofrer sig en smule. Her følger et par gode råd til, hvordan I sparer penge på husholdningen, så der kan blive råd til fornøjelse.

Sy og strik selv

Der kan spares rigtig mange penge, hvis man lærer at sy eller strikke. Det kræver dog, at man har tiden til det. Men især tøj til børn er en post, der kræver mange penge. Derfor vil det være en god idé at begynde at lave det selv. Du kan købe Sandnes garn her, hvis du mangler nogle gode og holdbare materialer.

Gå på tilbudsjagt

Det kan betale sig at gå på tilbudsjagt, og i de moderne tider, vi lever i, er det lettere end nogensinde at holde øje med, hvornår tingene er på tilbud. Med en app som eTilbudsavis, har du mulighed for at søge på det produkt, du gerne vil købe, og så får du vist alle de steder, de er på tilbud.

Læg et budget

Hvis du lægger et budget, vil du ikke komme til at bruge dumme penge på noget, du egentlig ikke har brug for. Det kan i mange tilfælde godt betale sig at lægge et budget, så man ved, hvor man penge, man har, når måneden er slut, allerede når den begynder.

Hvis ikke du lægger et budget, vil du hurtigt komme til at opleve, at pengene forsvinder fra din konto, som var der hul i dine lommer. Det er ikke godt – og det er især ikke godt, hvis du sparer sammen til eksempelvis en ferie med dig og din familie. For så er fremtidsudsigterne altså ikke lyse.

EFTERLAD ET SVAR