Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

I Danmark er mængden af hjemmerøverier heldigvis på vej ned, og det er er selvfølgelig den helt rigtige udvikling. Men selvom det heldigvis sker mindre og mindre, så er ferieperioden stadigvæk højsæson for hjemmerøverier, da det ofte er nemt for tyvene at bryde ind i hjem, når ejerne ikke er hjemme. Derfor kan det stadig godt betale sig at gøre en aktiv indsats for undgå hjemmerøverier, inden man tager afsted på ferie. Der er flere ting man kan gøre, men herunder finder du tre tips som vil formindske risikoen for hjemmerøverier betydeligt.  

Få låsen skiftet ud inden i tager afsted

Når man bliver udsat for hjemmerøverier, så er det ofte fordi, at ens dør og lås er gammel og slidt, og tyven så derfor nemt kan bryde døren op. Inden man tager afsted på ferie, skal man derfor lige vurdere om døren vil kunne holde til et eventuelt indbrudsforsøg. Hvis låsen ikke fungerer optimalt op til ferien, kan man få skiftet den ved at ringe til din låsesmed fra Frederiksberg her.

Få naboen til at fjerne posten

Ud over at de selvfølgelig er træls at skulle vende tilbage til et kæmpe rod ved postkassen, så er en proppet postkasse et af de mest klassiske tegn på, at man er på ferie. Det er sådanne tegn,  tyvene holder øje med, når de vælger det hus, de skal bryde ind i. Derfor er det smart at få naboen til at tømme postkassen, så det ligner, at man er hjemme.

Rul ikke nødvendigvis gardinerne ned

Ligesom tippet herover så gælder det her også om, at få det til at ligne, at man er hjemme. Om sommeren er det de færreste som har samtlige gardiner rullet for, og hvis tyvene ser dette flere dage i træk, vil de med stor sandsynlighed overveje at bryde ind. I stedet bør man have gardinerne rullet op, og placere en åben bog og en kop kaffe på bordet, så det ligner, at man er hjemme.

EFTERLAD ET SVAR