Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Du kender sikkert godt følelsen af at komme hjem efter en lang dag, og bare have lyst til at lægge dig på sofaen og slappe af. Sådan kan vi alle have det, og det er selvfølgelig rart, og vigtig, at give sig selv tid til afslapning og afstresning. Dog er det også vigtigt, at du husker at holde din krop i gang, og tage lidt tid ud af dagen på at opretholde din form. Disse følgene punkter er idéer til ting, du kan indføre i din daglig dag for at bevæge dig lidt mere

Tag cyklen og lad bilen stå

Hvis du tager bussen eller bilen på arbejde, så kan det være en mulighed at snuppe cyklen i stedet for. I nogle tilfælde er det kun muligt at tage bussen eller bilen, fordi der simpelthen er for langt, men skulle du være en af dem, der tit ikke orker at cykler, og bare tager bilen, fordi det er nemmere, så er det en oplagt ændring du kan lave for at indføre mere bevægelse i hverdagen. Hvis ikke du har en cykel eller cykelhjelm, der selvfølgelig også er meget vigtig at huske, kan du se mere her.

Sæt mål til dig selv

En let måde at begynde at bevæge sig mere på, er ved at sætte et mål for dig selv. Det kunne være alle slags mål, der indebære motion, men en populær en er at du skal gå 10.000 skridt dagligt. Dette er også anbefalet af sundhedsstyrelsen, og specielt godt til dig, der har et kontorarbejde, hvor der ikke bliver gået meget eller, hvis du er i skole, og sidder ned hele dagen. Når du sætter dig selv et mål om at gå 10.000 skridt, kan det virke uoverkommeligt først, men du kan altid starte med at sætte dit mål lavere, og derefter bygge sig op til 10.000.

EFTERLAD ET SVAR