Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når man skal indrette sit hjem, mens man har børn, er der forskellige ting, man måske skal overveje. Stuen er samlingspunktet i huset, og der skal være plads til, at alle kan være der. Det er her i rigtigt kan hygge jer, og bruge en masse tid sammen. Hvis du gerne vil kunne tilbringe mere tid med din familie, kan det være en ide at have et minikontor i stuen – på den måde kan i nemlig være sammen, selvom du måske skal arbejde. Hvis du mangler en et nyt tastatur eller en ny mus til din arbejdscomputer, kan du finde ting fra Kensington. se mere her.

Gør stuen børnevenlig

En vigtig ting at have med i sine overvejelser når man indretter sin stue er, at den skal være børnevenlig. Det skal nemlig være et sted, hvor i alle kan samles, og have nogen hyggelige aftener sammen. En ting du kan gøre, er spare på pyntetingene. Det er måske ikke den bedste ide at have en masse vaser og så videre til at stå, hvis der er risiko for, at børnene vælter dem, og skærer sig på skårene. Et alternativ kan være, at du køber plastic vaser og pynt i stedet for. På den måde vil de nemlig ikke knuse, hvis de skulle falde ned, og det vil derfor ikke være lige så risikabelt. En anden løsning er at stille pyntetingene så højt oppe, at børnene ikke kan nå dem.

Lav et eventuelt legehjørne

Når stuen skal indrettes, kan det være en god ide at lave et sted, hvor børnene kan lege sammen. Det kan bare være et lille tæppe i et hjørne, hvor legetøjet kan være. På den måde kan i nemlig alle sammen være i stuen samtidig, og du kan holde øje med børnene i mens de leger i deres lille legehjørne.

EFTERLAD ET SVAR