Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hver dag drømmer tusindvis af unge studerende om den dag, de bliver studenter. Nogle ser dagen som en milepæl, mens andre slet ikke kan vente på at blive færdige med skolen. Efter gymnasiet tager mange studenter ud for at rejse, og derfor er sabbatåret også en meget tiltrængt pause fra skolebænken. Bliver dit barn student, og ønsker du at gøre studenterfesten uforglemmelig, så kan du få inspiration til, hvordan du kan gøre det herunder.

Sørg for at der er styr på dekorationen

For at gæsterne kan se, hvilken fest man kommer til, så bør man pynte op og dekorere. Dette kan man som regel købe i forvejen, så man ikke skal stresse og handle ind på dagen. Især til en studenterfest er det vigtigt at dekorere i de farver, som er på huen. Bliver dit barn eksempelvis student fra en STX-uddannelse, så skal der dekoreres med røde og hvide ting.

Maden er også en vigtig del af festen

Når man skal have mange gæster på besøg, så er det vigtigt, at man også har styr på maden. Skal man selv stå i køkkenet og forberede mad til mange mennesker, så kan man være sikker på, at man skal stå i køkkenet i flere dage op til den store dag. Ønsker du at undgå dette, kan du med fordel bestille mad udefra til studentergilde. På den måde kan du fejre dit barn og hygge med dine gæster hele dagen, uden at du skal bekymre dig om maden.

Køb en god og personlig gave

Studentergaven er også vigtig, da gaverne symboliserer en overgang og en afslutning. Ønsker du at sætte prikken over i’et på studentergildet, så bør du købe en god og personlig gave til studenten. På den måde kan du være helt sikker på, at hver gang dit barn ser på gaven, så vil han eller hun mindes den hyggelige dag.

EFTERLAD ET SVAR