Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvad enten det handler om en totalrenovering, en tilbygning eller blot et nyt køkken, kræver det tålmodighed at komme igennem sådan et byggeprojekt som familie. Der kommer til at være en længere periode, hvor jeres hjem ligner et stort rod, og hvor intet er som det plejer. Men hvordan kommer I bedst muligt igennem det som familie?

Overvej hvor meget I vil lave selv

Først og fremmest er det en god idé at tage stilling til, hvor meget I selv vil lave. For selvom der er noget over at kunne sige, at I har lavet det hele selv, er der bare nogle ting, som en fagmand kan klare bedre og langt hurtigere. Hvis elinstallationer f.eks. ikke er jeres stærkeste side, kan I med fordel få hjælp af en elektriker. Samtidig kan I bruge tiden på at komme videre med noget andet.

Hvis I har brug for en elektriker, kan I f.eks. kontakte elektriker Ikast.

Tag stilling til om I skal bo i huset imens

Dernæst kan I vurdere, om I kan bo i huset imens, I bygger om. Det afhænger meget af, hvilken type renovering, I skal i gang med. Men I skal huske at tænke på, at I skal have arbejde, skole, hverdag og ombygning til at fungere på samme tid. Det er ikke sikkert, at det kan lade sig gøre, hvis I bor i huset, imens I bygger om.

Lav en arbejdsfordeling mellem jer

Når hverdagen skal fungere på samme tid, går det ikke, at begge forældre i familien arbejder på renoveringen hele tiden. Hvis der er børn, der skal passes, kan I være nødt til at lave en arbejdsplan mellem jer, så der er én der kan tage sig af familien, imens den anden arbejder og omvendt. På den måde får I også skiftevis pauser fra det hårde byggearbejde.

EFTERLAD ET SVAR