Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er noget rigtig hyggeligt over en bilferie, fordi hele familien er samlet og alle glæder sig til ankomsten. Dog kan det også godt blive rigtig kedeligt og hårdt at køre så mange timer i få stræk. Især for det mindste i familien, kan det være svært at holde ud. Her handler det om at holde dem beskæftiget på alle mulige måder og få dem til at glemme lidt, hvor de faktisk er.

Underholdning, underholdning, underholdning

Det er ikke nødvendigvis dig, der skal sidde og underholde dine børn. Du skal finde på nogle forskellige ting, der gør, at de glemmer tid og sted. De første par timer er alle nok stadigvæk ved godt mod, fordi det er spændende og alle glæder sig. Men alle bliver mere og mere trætte, hvilket kan være konfliktskabende. Men hvad kan du medbringe, så børnene ikke kommer til at kede sig?

  1. Film. Fordelen ved at sætte børnene til at se film er, at der går flere timer med det. Før de når at se sig om, er der allerede gået to timer mere af køreturen. Film kan f.eks. ses på en iPad.

  2. Små spil. Der findes forskellige spil, der enten er specielt egnet til at kunne spille i en bil, eller som er små nok til at kunne bruges til det. Medbring et par forskellige spil, der kan tage fokus fra den lange køretur.

  3. Legetøj. Alt afhængig af hvor gamle dine børn er, kan du medbringe noget helt klassisk legetøj. Tjek f.eks. Djeco hos Børnenes Kartel.

  4. Snak om, hvad I ser. Når der ikke lige er noget at lave, så tag nogle minutter, hvor I alle sidder og snakker om, hvad I ser på jeres vej. I kommer garanteret igennem flere lande på vej til den endelige destination, så der er masser at se på.

EFTERLAD ET SVAR