Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er en rejseform, der er blevet mere og mere populær over de senere år, og det er at rejse flere generationer sammen. Der er naturligvis altid nogen, der har gjort det, men i takt med at der er mange, som har fået flere penge mellem hænderne, og familien generelt er begyndt at fylde mere, er det også en rejseform, der vinder indpas.

Store familier stiller store krav

Far, mor og børn er nu blevet til farmor og farfar, far og mor og børn, og ofte er søskende også en del af pakken, så fætre og kusiner kan lege med hinanden, mens svorgere og svigerinder kan tilbringe lige god kvalitetstid. Det betyder også, at man ofte kan være alt mellem 10 og 20 personer afsted, alt efter hvor mange søskende der nu lige er i familien, og hvor mange børn der er kommet til naturligvis.

I takt med at at grupperne der rejser sammen bliver større, er der naturligvis også større krav til på destinationen. Nogle vælger naturligvis den traditionelle charterferie, hvor det principielt er ligegyldigt hvor mange man rejser. Jo flere man rejser, jo mindre er sandsynligheden dog også for, at man kommer til at bo på værelser ved siden at hinanden, da det mange steder ikke vil være muligt.

Alle under et tag

Der er mange der vælger at leje en feriebolig i Italien eller lignende, hvor de kan samle hele familien under et tag. Udover at det er en meget mere hyggelig måde at holde ferie, så er det prismæssigt ofte også en langt mere gunstig måde. Det kan godt nok hurtigt koste 20 eller 30.000 at leje et stort hus med swimmingpool i en uge, hvis der skal være plads til et par familier, men i forhold til at skule købe 10 charterrejser, er det alligevel ofte en favorable måde.

Fordele ved at rejse sammen

Der er mange fordele ved at rejse sammen med familien. Den første og den der også bør være den største, er naturligvis at man tilbringer tid sammen med familien. Samværet er på anden måde, end hvis man bare mødes almindeligt, og derfor er det også noget der virkelig kan anbefales, og som kan styrke sammenholdet i en familie.

For børn kan det være en kæmpe fest, at have fætre og kusiner at lege med i en hel uge eller to, på den måde kan man også som forældre læne sig lidt tilbage og slappe af.

EFTERLAD ET SVAR