Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Julen er en hyggelig, men stressende tid. Der er mange ting, der skal nås, og det kan være svært at få det hele til at gå op i en højere enhed. Især for børnefamilier, der også skal have hverdagen til at fungere ved siden af.

Derfor er mange for sent ude, når det kommer til julegaveindkøb. Men bare rolig. Vi guider jer til, hvad I skal købe, hvis I — som mange andre danskere — er kommet for sent ud af starthullerne, hvad angår årets julegaveræs.

En flaske cognac, whisky eller rom

Er I for sent ude, er der altid mulighed for at smutte på tanken, i kiosken eller ned i det lokale supermarked og købe en flaske cognac, whisky, rom eller anden spiritus. Det er en gave, der altid kan bruges, når der kommer venner, familie eller bekendte på besøg.

Er den helt gal med hensyn til tiden, er det altid muligt at bestille en flaske cognac online og få den sendt hjem til modtageren.

Oplevelsesgave

På de fleste tankstationer er der mulighed for at købe en oplevelsesgave. Der er rigtig mange forskellige, og dermed burde det være muligt at finde en, der passer til lige præcis den person, du mangler en gave til.

Om han eller hun er typen, der elsker at gå amok i ristede fra pølsevognen, svæve i luftballon, køre i Ferrari eller bare nyde en god brunch hos en valgfri café.

En god flaske rødvin

Denne læner sig meget op af den første, men alligevel ikke — rødvin er dog noget helt andet end andet spiritus. Det er noget, der skal nydes til maden, og derfor er det vigtigt, at det er en flaske, der matcher gavemodtagerens præferencer. Ved du, hvilken type vin, denne foretrækker, så find en eller to gode flasker der matcher dette. Også her har du mulighed for at købe rødvin online og bestille det hjem til den heldige modtager.

 

EFTERLAD ET SVAR