Sådan kan du også bruge dine gardiner
Sådan kan du også bruge dine gardiner

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Gardiner kan bruges til meget mere end at dække for solen og holde nysgerrige blikke ude. De kan eksempelvis redde efterårsferien. Se hvordan, herunder.

Det er efterår. Sådan helt officielt. Efterårsferien nærmer sig med hastige skridt, men de fleste familier har skudt hele opsparingen af på sommerferien, så der nu ikke er råd til at rejse udenlands, selvom det egentlig er i det grå efterårsvejr, udrejselysten for alvor melder sig.

For hvad skal man egentlig bruge sin ferie på, hvis ikke man kan rejse væk fra hjemmets fire vægge? Tjo, man kunne bruge sine gardiner på en ny og kreativ måde. Det får du et par tips til, hvordan du gør, her. Det kræver selvfølgelig, at du har gardiner i dit hjem. Alternativt kan de erhverves her.

#1: Lav en kappe af dine gardiner

Det er sjovt at klæde sig ud, og der er ingen grænser for, hvem du kan klæde dig ud som, hvis blot du har en kappe på. Eller det er der faktisk; dem, du kan klæde sig ud som, er dem, der har kappe på. Men det er som regel også de sejeste, der har det: superskurke og -helte.

#2: Brug dem som lærred

Faktisk kan et gardin bruges som to former for lærred – hvis du har en projektor, kan du se film på dem, men du kan også blot bruge dem til at male på. Så bliver de rigtig flotte, og du kan måske hænge dem op igen med de nye, smukke (og sjove) motiver.

#3: Lav julepynt af dem

Hvis du virkelig godt kan lide julen (eller hvis du har børn), så kan du bruge dine gardiner til at lave julepynt. Hvis de er hvide, ligner de en smule sne, og så kan du også bruge dem i dit snelandskab. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bruge dem til.

Hvad bruger du dine gardiner til på gråvejrsdage, hvor solen alligevel ikke skinner ind gennem ruderne?

EFTERLAD ET SVAR