Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvert år er det 14.000 mennesker som dør af sygdomme som forsages af rygning, disse sygdomme inkluderer blandt andre hjertekarsygdomme, mund- og halssygdomme og kræft, men selvom de fleste danskere kender til disse skrækkelige konsekvenser, så fortsætter mange danskere med rygningen. Men rygningen er som bekendt ikke kun skadelig for en selv, men den er både irriterende og sundhedsskadelig for dem som rygeren omgås. Dette er især et problem for rygerens kone og børn som jo næsten hver dag bliver udsat for cigaretrøg i forskellige grader. Mange af disse rygere har flere gange forsøgt at stoppe med denne skrækkelige vane, men der er desværre flere som fejler end som lykkes med det, men måske vil lykkes at skrifte fra den normale cigaret til e – cigaretten.

Hvad er en e – cigaret

En e – cigaret er som navnet antyder en elektrisk cigaret, som man fylder op med e – væske som så omdannes til den damp som man suger ind. E – væsken kan indeholde nikotin, så kroppen stadig får den nikotin som den er vant til fra cigaretterne. Udover nikotin så indeholder e – væsken også smagsstoffer, så man kan få sin damp i forskellige smagsvarianter. E – cigaretten er dog endnu ikke godkendt som et middel mod rygestop, da man endnu ikke kender de langsigtede konsekvenser, men indtil videre peger langt den meste research på, at det nærmest er helt ufarligt.

Generer ikke familien så meget

Udover at dampen ikke er nær så usund som røgen, så generer den heller ikke de mennesker man omgås i samme grad som cigaretrøgen. Man skal selvfølgelig stadig tage hensyn til sin kone og børn, men eftersom dampen ikke er skadelig for en selv, er det heller ikke skadelig for dem man omgås. Dampen har en lugt, og den sætter sig selvfølgelig lidt i tøj og møbler men slet ikke i samme omfang som den konventionelle cigaret.

 

EFTERLAD ET SVAR