Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når man spørger folk om, hvad der kan få dem til at holde op med at ryge, svare mange, at de vil holde op når de får børn og familie. Dette er også en enormt godt grund, da røgen er usund for børnene at være i nærheden af, og man som forældre skal være en rollemodel for sine børn. Men selvom det er en god grund, og man har alle de bedste intentioner i verden, så er det altså ikke nemt. Nu kan man dog skifte til en e – cigaret med e – væske og få sit daglige nikotinindtag derigennem.

Helbred

Normale cigaretter er en af de største årsager til at danskere får hjertekarsygdomme, lungekræft og er direkte årsag til, at 14.000 tusinde danskere hvert år lider en for tidlig død. Og når det er så usundt for en selv, er naturligvis også skidt for ens familie, som man omgås med hele tiden. Det er derimod meget mindre usundt at dampe. Dermed menes det dog ikke, at man med ren samvittighed kan dampe ens kone og børn i ansigtet dagen lang.

Nedtrapning

Ens kone og børn ser jo nok gerne, at man i sidste ende dropper cigaretterne og damperen helt, hvilket e – cigaretten er designet til. Når man køber e – væske til sin e – cigaret, kan man selv vælge mængden af nikotin, man vil indtage. Dette vil sige, at man i sidste ende kan vælge damp helt uden nikotin og derfor i princippet ikke længere har behov for at ryge og dampe. Så selvom familien måske heller ikke er helt glad for e – cigaretten, så hjælper den altså folk til at stoppe helt.

Økonomi

Familien er måske også træt af, at der bliver brugt omkring 39 kroner om dagen på cigaretter, hvilket ender med 1.170 kroner om måneden. Disse penge kan jo blive brugt på ting til børnene eller på fælles aktiviteter til hele familien.

EFTERLAD ET SVAR