Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Skab dynamik i dine rum, med den rette farve på væggeneEns hjem er også ens personlighed – og viser udadtil hvem du og dine familie er. En ting er indretningen i hjemmet, som skal være med til at danne dit hjem – men farverne rundt omkring skal vise hvem du er som person.

Der hvor du kan skille dig ud mest er, ved at få svunget malerpenslen, og givet dine vægge en omgang med en ny farve, som spiller godt sammen med din indretning. Så har du, når du er færdig, et hjem med masser af dynamik, sjæl og personlighed. Farver vil fortælle noget om dig, din familie og jeres stil i hjemmet.

Ud over at du viser hvem du er, så kan du faktisk også lave praktiske handlinger med lidt malerarbejde i dit hjem.

Mal dine ting mindre synlige

Bor du i et hus med mange år bag sig, og har du dertil en gammel radiator stående som ikke gør noget godt for din indretning – så kan lidt maling faktisk gøre underværker. Hvis du dækker den med en mørk farve, vil du faktisk kunne få den til at føles mindre, og ligger mindre mærke til den i dagligdagen. Så slipper du for besværet med at afinstallere denne, og få unødvendige huller som også skal dækkes til.

Mal dig til et højere loft

Du kan naturligvis ikke male dig til et højere loft, men du kan give en føling af at du har et højere loft – med den rette maling. Du kan faktisk også male dine skrå vægge så du ikke føler dem på samme måde, og giver dig endnu mere plads på værelset. Mulighederne er store kan du nok fornemme.

Er du ikke lige den rette til at male dine vægge eller objekter i hjemmet, så er en professionel maler måske den løsning som du skal overveje at gøre brug af. Kontakt derfor din lokale maler i Valby, eller nær dig.

EFTERLAD ET SVAR