Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Uanset om din familie skal flytte til udlandet i en længere periode, eller at i flytter til et andet land helt permanent – så er der meget som der skal være styr på helt generelt. Overgangen fra at flytte fra Danmark og til et andet land, kan virke som en uoverskuelig proces, hvorfor vi har listet nogle af de vigtigste punkter op – som i skal have styr på.

Sæt dig ind i landets love og regler

Ikke alle lande er ens, hvad angår love og regler, og det bliver mere differentieret, jo længere væk du kommer fra Danmark. Sørg derfor for at læse din lektie, og lær det land at kende, som du nu skal flytte til. Det kan både gavne adfærdsmæssigt, men i den grad også økonomisk set. Jo bedre du kender regler, desto bedre stillet er du også, når du bor i dit nye hjem.

Sørg desuden også for at lære kulturen at kende, og respekter den, når du nu skal være i landet i en længere periode.

Offentlige dokumenter

Når man skal opholde sig, eller permanent bo i et andet land, som udlænding, så er der oftest en del papirer, som der skal være styr på – for at du kan få de rette ydelser. Det kan være at du skal have oversat din eller dine børns dåbsattester, så i kan registreres i landet. Sådan et dokument, eller lign. skal altid oversættes af en autoriseret oversætter, og derefter legaliseres.

Dan et netværk

Når man flytter til et helt andet land, uden nogen bekendtskaber, så er det alfa omega at man danner en ramme for et netværk, inden man tager af sted. Det vil give jer en super god start, og et eventuelt sagn til de gamle vaner vil ikke opstå i samme grad. Prøv derfor at bruge de sociale medier eller andet, til at finde nogle mennesker, som i kan komme ind på livet af – og skrive lidt sammen inden i flytter.

 

 

EFTERLAD ET SVAR