sorg

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der findes mange sygdomme som man ikke kan se, men som kan have stor betydning for en selv, og for hele familien. Her er der ikke tale om almindelige sygdomme, som går væk efter et besøg hos lægen. Her er der tale om skjulte sygdomme, som kan være svære at spotte, hvis man ikke allerede kender til symptomerne. Der er tale om skjulte sygdomme som f.eks. skizofreni og depression, som kan være svær at komme til livs, hvis man ikke kender til sygdommene.

Skizofreni kan være hårdt for hele familien

Hvis et familiemedlem bliver ramt af skizofreni, kan det være rigtig hårdt for hele familien. Symptomerne kan være svære at spotte, hvis man ikke kender til sygdommen. Det kan f.eks. ses ved tvangsforestillinger eller paranoide tanker, som ikke foregår i virkeligheden. Det er en sygdom, som kan være svær at behandle, da det kræver professionelt hjælp. En god ide kan derfor være at kontakte et bosted, som tilbyder ophold for skizofreni. Her kan der være mulighed for at få den nødvendige hjælp, som mange efterspørger, når de har et familiemedlem, som bliver ramt af skizofreni.

Depression skal der tages hånd om

En af de mere hyppige skjulte sygsomme, som flere og flere oplever, er depression. Depression er en sygdom, som kan sætte sit præg på humøret, da man går rundt og er trist og modløs. Det kan være svært at spotte depression, da en person med depression kan skifte humør fra det ene sekund til det andet. Det er derfor vigtigt, at man tager hånd om problemet, hvis man oplever det i sin nærmeste familie. Hvis uheldet er ude, og der er en i familien, som bliver ramt af depression, er det vigtigt, at man kontakter egen læge. Dette skal man huske at gøre, så processen for at helbrede personen kan gå i gang. Depression kan gå væk igen, hvis man bliver behandlet for det.

EFTERLAD ET SVAR