Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er snart industriferie, og mange danske familier rejser derfor udenlands. Som de fleste ved, er solens stråler skadelige, hvis ikke man passer på. Her får du derfor 3 tips, der sikrer dig og dine børn en familieferie uden solskader.

#1: Solcreme skal påsmøres efter hver badetur

Det er vigtigt, at solcremen bliver siddende på, da den ellers ikke vil beskytte. Derfor er det også vigtigt at vide, at selvom der er påsmurt solcreme én gang, er det ikke ensbetydende med, at det kommer til at sidde resten af dagen. Hvis ungerne — eller du selv — har været i vandet, er det derfor nødvendigt, at der igen smøres solcreme på kroppen. Ellers vil en stor del af solfaktoren ryge af, hvilket ikke er smart, hvis man vil undgå skader.

#2: Efter påsmørelse bør du vente 10 min, inden du tager tøj på

Ligesom det er vigtigt, at påsmøre solcreme i løbet ad dagen, er det ligeledes vigtigt, at du lader det trænge ordentligt ind i huden. Derfor anbefales det, at du venter i 10 minutter, inden du tager tøj på, da solcremen ellers vil blive absorberet af tøjet.

#3: Husk den rigtige solfaktor

Det er vigtigt, at du husker den rigtige solfaktor. Hvilken, der egner sig bedst, er i høj grad et spørgsmål om, hvorhenne i verden I befinder jer, samtidig med at det handler om, hvilken hudtype du har.

Hvis du har meget lys eller sart hud, er det en god idé at vælge den solcreme, der har den højeste solfaktor. Hvis du er i tvivl, kan du finde dagens solfaktor her. Ellers er det generelt godt at vide, at en solcreme med solfaktor 30 ikke er dobbelt så god som en på 15. Det er kun få procenter mere, den beskytter.

Sørg derfor for at læse på selve solcremen, hvor mange procent af solens stråler, der blokeres, når du anvender en bestemt frem for en anden. Leder du efter en god solcreme, kan du finde et stort udvalg fra Rudolph Care her.

EFTERLAD ET SVAR