Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Pudebetræk og lignende kan let koste mange penge, men det behøver det faktisk ikke nødvendigvis. Hvis du har en lille smule fingersnilde og ellers ejer en symaskine, kan du komme rigtig langt for en meget lavere beløb. Ved at få nyt betræk på dine puder, er det lige som I får helt nye, hvilket kan være med til at pifte stuen op.

Noget af det absolut letteste du kan sy er pudebetræk eller sengebetræk, da det blot et et par sider skal syes sammen, når det ellers er klippet rigtigt til. Ved at sy selv kan du også helt selv bestemme, hvilket mønster du vil have, eller du kan vælge at kombinere flere og have forskellige på hver side. Der er med andre ord mulighed for at sætte dit helt eget præg, hvilket mange af os godt kan lide at gøre i vores hjem.

Når du har fundet de puder der skal have nye betræk, er det bare at hive det nuværende af og måle op efter dette, og så lige give en cm eller to, så der er plads til syning. Herefter er det ganske enkelt at finde det stof du vil bruge (du finder et stort udvalg af metervarer her), og så ellers bare sy det samme, og vupti, så har du nye puder til sofaen, lænestolen eller børnenes værelse.

Ofte kan der være rigtig mange penge at spare ved at gøre tingene selv, og så kan I bruge dem på noget sjovere for hele familien.

 

EFTERLAD ET SVAR