e-cigaretter

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Måske har du røget hele livet, og har egentlig ikke lyst til at stoppe. Eller måske er du blevet så afhængig, at du har svært ved at overskue projekt rygestop, selvom det egentlig er det, du ønsker. Hvis du har det sådan, er du langt fra den eneste. Her er et par brugbare tips.

Tænk på børnene

Selvom du måske har et inderligt ønske om at stoppe med at ryge, kræver det vilje og gåpåmod, og det kan virke som et uoverskueligt projekt. Først og fremmest er det vigtigt at finde noget, der motiverer dig, og som kan hjælpe dig med at holde modet oppe. Hvis du har børn, er det den bedste motivation, du kan få. Tænk på dem, hvad de bliver udsat for i forhold til passiv rygning, og hvor vigtigt dit helbred er for dem. Hvis du har svært ved at droppe cigaretterne fuldstændig i første omgang, kan du med fordel købe en e-cigaret. E-cigaretterne er som regel ikke lige så sundhedsskadelige for omgivelserne i form af passiv rygning, som almindelige cigaretter er. Der findes mange producenter af e-cigaretter.

Flere måder at kvitte smøgerne på

Hvis du alligevel har sat dig for, at du for alvor vil sige farvel til smøgerne og ikke finder løsningen med en e-cigaret tiltalende, er der forskellige alternativer, som kan hjælpe dig på vej. Du kan for eksempel melde dig til et rygestopkursus, hvor du sammen med andre i din situation bliver guidet igennem den første tid, som oftest er den sværeste. Derudover kan du også gøre brug af nikotintyggegummi eller nikotinplaster, som hjælper dig med at trappe lige så stille ud. Hvis du er fast besluttet på, at du vil stoppe, kan det måske være en bedre idé at springe ud i det, og kvitte smøgerne fra den ene dag til den anden.

EFTERLAD ET SVAR