Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er ferietid, og rigtig mange familier er enten på vej, eller er lige ved at skulle afsted på deres ferier både i ind- og udland. Er rejsen allerede overstået for din familie, og føler i ikke at i er helt færdige med at være væk fra hjemmet. Så kan et kort ophold på et af landets mange hoteller eller kroer være en oplagt mulighed til jer som stadig har lidt til overs i feriebudgettet. Når man har ferie med alle ungerne, så er det bare med at nyde det så længe man kan, og sørge for at man ikke synker sammen i sofaen, i stedet for at lave noget sammen alle sammen.

Find noget der passer til budgettet

Det kan være svært at finde noget som er inden for det resterende feriebudget, så de fleste som tager på en ekstra ferie, bliver et kort ophold på et af landets hoteller eller kroer, hvor stemning altid er hyggelig. I kunne måske søge hen til en kro som ligger i et område hvor i ikke før har været, og udnytte muligheden for at lære en anden by eller et område af kende.

Kroophold er ren afslapning

Det er altid en helt speciel oplevelse at være på kroophold, da man bliver forkælet på alle tænkelige måder. Man skal intet foretage sig end at slappe af med dem som man holder af, og lave lige det som man har lyst til. Man behøver ikke at tænke på at skulle lave mad eller finde en restaurant, da kroerne tilbyder mad i deres egen restaurant, hvor der som oftest er et sæsonpræget menukort, med de friskeste råvarer.

I kan overveje et kroophold i Næstved, hvor du både kan se byen med masser af indkøbsmuligheder, samt rigtig gode tiltage for hele familien. I finder bl.a. et kroophold på Hotel Kirstine som altid giver deres gæster en god behandling, og en oplevelse som i kan se tilbage på. htoH

EFTERLAD ET SVAR