Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

 

Der ingen følelse i verden, der kan måle sig med at blive forældre, men listen over udfordringer, der opstår, når man får børn, er lang. Og til tider uoverskuelig. Børn kan nemlig lave meget ravage. Især når man ikke holder øje med dem — og det er stort set umuligt at gøre hele tiden. Derfor er det godt at sikre sig, at de kan lave mindst muligt ballade, når man kigger væk. 

En af løsningerne på denne problemstilling er vitrineskabe. Hænger man sine vitrineskabe op på væggen, vil man kunne opbevare sit dyre porcelæn, eller andre ting, man ikke ønsker går i stykker, uden at børnene kan nå dem.

Vitrineskabet stammer fra en ældre tid, men de passer godt ind i det moderne hjem. Desuden kan skabet være med til at skabe lys, luft og atmosfære i det rum, de bliver brugt. Du kan købe vitrineskabe her.

 

Vitrineskabe er på vej tilbage

Det bedste ved denne løsning er, at vitrineskabe er på vej tilbage. Faktisk er de mere populære end nogensinde før. De pynter nemlig i stuen, køkkenet, eller hvor man vælger at hænge dem. Samtidig er det ikke udelukkende service, der kan gemmes i dem. Har man nogle genstande, som man er ekstraglad for, kan man udstille dem her, så de bliver vist frem i al deres pomp og pragt.

At vitrineskabet er kommet igen, hænger sammen med den spirende retrobølge, vi ser i Danmark for tiden. Genbrugsbutikker pipler frem overalt i landet, og deres efterspørgslen på især de gamle danske designklassikere er støt stigende.

 

Brugt eller nyt?

Bør man investere i brugt eller nyt, når man skal købe et vitrineskab? Det kommer selvfølgelig an på, hvordan resten af hjemmet er indrettet. Hvis man har en gennemgående moderne indretning, så bør man købet et nyt. Det kan dog skabe kontrast, hvis man køber et ældre skab og blandet det med den moderne stil.

EFTERLAD ET SVAR