fliserens

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Mange af os kender det. Hverdagene flyver afsted og er fyldt med arbejde, hentning af børn fra institution, koordinering af fritidsaktiviteter, madlavning og pludselig er klokken mange, og vi skal i seng. I en stressende hverdag kan man hurtigt glemme at bruge tid sammen med familien. Her er et par tips til hvad du kan gøre for at få mere tid sammen med dine kære.

Prioriter tiden sammen

Det handler i korte træt om, at I skal sætte tid af til at være sammen. Der er altid mange huslige pligter, som man gerne vil have ordnet, men når vi vælger at bruge tid på de opgaver, fravælger vi samtidig kvalitetstid med familien. Rådet er derfor, at vi skal slappe af, lade tingene stå eller få andre til at ordne opgaverne. Det kan for eksempel være, at fliserne på terrassen trænger til en ordentlig omgang. I stedet for at bruge oseaner af tid og sved på at få det til at se nogenlunde ud, så få professionel hjælp til fliserens her. På den måde opnår du et fantastisk resultat og mister samtidig ikke tid sammen med dine kære.

Tag lidt væk

Det kan nogle gange være svært at bryde de normale rutiner, når vi færdes i de samme rammer. Derfor kan det være en idé at pakke et par tasker og tage væk i en weekend. Det behøver ikke at være til et fancy sted, det bestemmer I helt selv. En sikker vinder, hvis I har børn, er et sted, hvor der er mulighed for aktivitet. Det behøver ikke absolut at være Tivoli eller Legoland, for at børnene er glade. Pak i stedet et telt, noget lækkert mad og ta’ afsted på en kanotur med overnatning.

Husk at være nærværende

Det behøver ikke at koste en formue, når du vil bruge tid sammen med familien. Det der er vigtigt er, at I er nærværende, når I er sammen. Prøv derfor at være opmærksom på ikke at tjekke e-mails eller sidde for meget med telefonen, når I endelig er sammen. På den måde er du sikker på, at du udnytter tiden med familien optimalt.

EFTERLAD ET SVAR