Tip: Skal ungerne afleveres? — Tag kørekort på to uger

0
763

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Sommmerferien er slut, og det nye skoleår er gået igang igen. Det betyder, at ungerne skal afleveres. Det er dog enormt tidskrævende for mange forældre. Især hvis ungerne skal afleveres i børnehave og skole. Det kan være et problem, hvis ikke man har kørekort.

Men det er dog de færreste forældre, der har tid til at tage et kørekort. Mange køretimer foregår i arbejdstiden, og derfor kan det være vanskeligt at finde tid til at skulle tage sine køretimer. Men der er heldigvis hjælp at hente, hvis man har en presset hverdag — og det har de fleste forældre.

 

Tag køreprøven på to uger

Hos TipTopTrafik.dk kan du tage kørekort i København, Århus og resten af Sjælland. De tilbyder som de eneste i landet, at man kan tage sine køretimer hos dem på bare to uger. Det betyder, at man ikke behøver at vente så lang tid som normalt med at tage til køreprøve. Noget de fleste fordældre kan overkomme — selv i en travl hverdag.

Denne løsning kalder de for Formel 1-kørekort. Den består, som det blev nævnt tidligere, af to ugers intensive køretimer. Noget, køreskolen — og eleverne — har god erfaring med, da det medvirker, at lektionerne står skarpt i deres erindring, når de skal til den endelige køreprøve.

Hvis man tager et almindeligt forløb, er det ikke sjældent, det varer to måneder, hvorfor man ofte har glemt en stor del af det man har lært, når man står til den endelige køreprøve. Det skaber en unødvendig nervøsitet, hvilket absolut ikke er at foretrække, når du skal koncentrere dig om at køre bil. Det er altså endnu en fordel ved Formel 1-kørekortet.

 

Hvordan presses køretimerne ind i kalenderen?

Den første dag, du møder op til timerne, vil du sammen med kørelæreren lægge et program for de næste to uger, hvori I gennemgår dine arbejdstider og øvrige skema, så det er muligt at sammenflette en plan, der gør, at du ikke behøver tage fri fra arbejde for at tage dit kørekort. Alternativt kan man vælge at tage kortet i en ferie. Der vil nemlig være køretimer hver dag i de to uger.

Før du påbegynder lektionerne, skal du ringe til din læge og bestille en tid, så du kan få en attest til kørekort. Husk at medbringe dit kørekort. Samtidig skal du have bestået et førstehjælpskursus. Det kan du få hjælp til, når du kontakter den lokale afdeling.

EFTERLAD ET SVAR