Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

En ting er at vores senge er fyldt med støvmider. Dette øger risikoen for at få allergi eller astma markant. Man kan komme problemerne til livs ved at gøre rent ofte og sørge for at lufte ud, hver gang du gør rent. Desuden kan det være en god ide i at vælge madrasser af et allergivenligt materiale samt at bruge en topmadras, der kan tages af og vaskes.

En ting er, hvad vi udsætter os selv for. En helt anden ting er hvad vi udsætter vores børn for, og her handler det ikke om, hvad vi bør gøre, man har en forpligtelse til at give de bedst mulige forhold til sine børn.

Hvis du tænker på hvor let voksne mennesker kan udvikle allergi og lignende, så forestil dig hvor let modtageligt et lille spædbørn er. Derfor er langt de meste materiale som dyne og madrasser til babyer og børn også lavet i allergivenligt materiale, hvor støvmiderne ikke har så gode leveforhold, som de har i almindelige.

Vælg kapok

Der findes meget materiale, der er allergivenligt, men det er ikke det hele der også er økologisk. Blandt de bedste materialer, der er begge dele, finder man kapok, der er naturfibre af frøhår som vokser i Asien, Østafrika og Sydamerikas regnskove og kaldes også for silkebomuld på grund af sin meget luftige konsistens og meget lave vægt, rent faktisk består kapok af intet mindre end 80% luft, og er omkring 5 gange lettere end bomuld.

En af hovedårsagerne til at vælge kapok er at de indeholder et bitterstof, der virker antibakterielt og derfor er meget allerivenligt, og er noget af det bedste materiale til babydyner og madrasser.

Du kan læse meget mere om kapok dyner hos naturebaby, der forhandler flere produkter med det lækre fyld.

Så hjælp dit barn med at få den bedste start på livet, og noget af det du kan gøre, er at gøre dit for at barnet ikke udvikler allergi og lignende.

 

 

EFTERLAD ET SVAR