Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det kan få betydning for resten af vores børns liv, at vi passer godt på dem, mens de er små. Det kan man gøre på mange forskellige måder, hvor blot en af dem, er gennem fysioterapibehandlinger. Dette kan være aktuelt for enten at forbedre eller vedligeholde deres funktionsevne. Det er ikke nødvendigt for alle børn, men det kan have stor gavn og få stor betydning for nogle. Derfor tages der også udgangspunkt i hvert individuelle barn, når det gælder behandling af børn i Aalborg hos Fysioterapeuterne Sundhedens Hus.

Hvert enkelt barn i fokus

Hos Fysioterapeuterne Sundhedens Hus er det i fokus at forstå og undersøge hvert enkelt barn individuelt. Det gøres blandt andet ud fra vurdering af barnets fysiske bevægelse og aktivitet. Det kan være aktuelt med fysioterapeutbehandlinger, hvis der er behov for at forbedre eller udvikle barnets motoriske færdigheder. Hvis der på den ene eller anden måde er behov for at øge barnets kropsbevidsthed, hvilket kan være gavnligt i flere forskellige sammenhænge. Derudover kan det være aktuelt i forbindelse med genoptræningen efter diverse skader eller operative indgreb. Altså er det enkelte barn i fokus, og behandlingen tilpasses ud fra det behov, som netop dit barn har. Derfor er der heller ingen behandlingsforløb, som der er ens, eller som kan sammenlignes. Hvert barn undersøges grundigt ved det første besøg på klinikken og derefter tilrettelægges behandlingen, således at det bliver den rette, og det er det rette træningsprogram, som bliver udviklet.

Som forældre kan I derudover føle jer ganske trygge ved at overlade behandlingen af jeres barn til de professionelle fysioterapeuter. Du vil som forælder altid blive rådgivet i, hvordan du selv kan hjælpe barnet derhjemme, således at barnet kan opleve en bedst mulig behandlingsproces. Det indebærer blandt andet instruering i relevante tiltag og aktiviteter, som man kan foretage sig med barnet. Du kan føle dig ganske tryg!

EFTERLAD ET SVAR