Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Efteråret har for alvor sat sit kølige bid i Danmark, og det betyder, at vi skal pakke os ind, når vi skal udenfor vores hjem. Naturen er flot, og der er noget nærmest eventyrligt over det snedækkede — eller efterårsramte — landskab, som har en charme, der ikke på samme måde matches af de andre årstider.

Det betyder dog også, at ungerne skal rykke indenfor, når de skal lege. Medmindre de selvfølgelig er igang med at bytte en snemand, leger sneboldkamp eller er ude at kælke, foregår legen som regel indenfor, når det sner. Men hvad leger man egentlig med indenfor om vinteren?

Brug vinteren kreativt

Der findes selvfølgelig mange legesager, som børnene kan lege med, når det er koldt udenfor. Vinteren er dog en fantastisk anledning til begrave sig i noget, der er lidt mere tidskrævende — eksempelvis et instrument.

Alt afhængigt af hvor gammelt dit barn er, er det selvfølgelig nogle forskellige instrumenter, der appellerer. Til helt små børn vil denne xylofon fra Brio være en fantastisk løsning, da det er et simpelt instrument, der er beregnet til at spille små melodier på.

Til ældre børn er en ukulele, guitar, klaver eller et andet ‘rigtigt’ instrument måske mere oplagt. Et instrument, der kræver lidt mere at lære, men som styrker barnets kreativitet. Når sneen falder, giver det ikke anledning til at være udenfor hele tiden, som det er tilfældet om sommeren, og derfor er der større mulighed for, at børnene fordyber sig kunsten at lære et instrument. Det er selvfølgelig en fordel, hvis en af forældrene selv kan spille et instrument, så I kan agere musiklærere for de så poder.

Der er også andre måder at være kreativ på. Op til jul kan I eksempelvis gå igang med at kreere jeres eget julepynt — det får I desuden også gavn af selv, når juletræet skal pyntes. Og så kan børn i alle aldre være med.

EFTERLAD ET SVAR